U kunt ons inhuren voor workshops en actsMet onze Klussenbus komen wij graag naar u toe!

Is uw heidag ook zo saai? Wij zorgen voor een creatieve impuls. Zat van al die energietrekkende bijeenkomsten? Wij geven u weer energie. Uw personeelsfeest interactief invullen? Wij faciliteren dit. Uw (kroon)verjaardag eens extra leuk vieren? Laat het aan ons over. Na een energieke warming up en uitleg doen we samen met u een aantal eenvoudige spelletjes. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan meedoen. Wanneer er tijd is sluiten we af met een wedstrijdje tegen elkaar. Bij theatersport mag alles en moet niks, plezier staat voorop. U zult versteld staan van uzelf. In iedereen schuilt een podiumdier, ook in u.Ook kunnen wij uw feest of speciale gelegenheid kleur geven. Hieronder wat foto's om u een idee te geven:

Tijdens een informatieavond over het Harense Centrum voor Jeugd en Gezin maakt Twister de noodzaak voor zo'n centrum duidelijk.
Wat een vieze man loopt er op het feestje rond!
Onze vrolijke ballonnenman
De gasten van uw feest worden vrolijk ontvangen.
Bij 'Krapte' in het centrum van Haren februari 2012.
Bij 'Krapte' in het centrum van Haren februari 2012.
2 oktober 2010. Bij de Pelgrimage tgv Haren 850 jaar.
Sassenhein, tijdens het Op-Je-Fiets-Festival 22 juni 2013
Los Torremolinos: Herman en Betsy maken van ieder feest een knaller
Bennie en Sandra zetten een bijzonder iemand positief in het zonnetje en brengen alle mensen tot elkaar.
Hebt u een schoonmaakklus, bel Cor en Tini dus!


Overigens, wij zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en bij de Belastingdienst. Wij maken gebruik van de Kleineondernemersregeling dus brengen geen BTW in rekening.