Twister is de eerste en de beste (oke, ook de enige) theatersport groep in Haren (Gn).


De meesten van ons zijn in 1999 begonnen met een cursus theatersport bij de Muziekschool in Haren, onder leiding van Therese Bekink. Enkele jaren later besloten we een wedstrijdclub op te richten: Twister. In 2003 speelden we onze eerste wedstrijd. Inmiddels hebben we de smaak aardig te pakken gekregen.Wat vinden wij er zelf van?

Hanneke: “Theatersport is voor mij ontlading van al mijn stress in het dagelijkse leven. Lekker spelen en los gaan in de meest gekke typetjes. En ook voor echt en mooi spel is er ruimte.”

Marianne: "Twister is voor mij een gezelligheidsclub, waarbij ik hoop nog heel veel te kunnen lachen en daarbij hoop ik niet de spanning te hebben van het optreden"

Geert Jan: "Sinds ik op maandag aan theatersport doe vind ik het niet erg meer dat het weekend voorbij is."

Jan: Ik ben 50+. Maar van binnen heb ik nog steeds de cowboytje-speel leeftijd. Op mijn werk heb ik ingevingen die niet iedereen zal begrijpen als ik ze ter plekke uitspeel. Maar bij Twister kan dat!

Peter: Twister is voor mij: lekker spelen, lol maken en vriendschap.

Karin: Theatersporten is voor mij een geweldige manier om me te uiten op zowel fysiek als mentaal gebied, op een heel andere manier dan in het dagelijkse leven. Het is prachtig om te doen en het geeft me ontzettend veel energie. En ik heb regelmatig de tranen in de ogen van het lachen...heerlijk!

Gea: En dan na de training gezellig een drankje drinken bij Erik in cafe De Middelhorst

Johan: Met Twister kan je soms lekker jezelf zijn

Eva: Theatersport is voor mij spelen, leren, ontspannen en vooral heel veel lachen. Heerlijk!

Tialda: Een avond naar de schouwburg voor een cabaretvoorstelling is ontzettend leuk. Maar een avondje lachen met Twister is minstens zo leuk!

Mariano: Twister is voor mij een plek waar mijn angsten niet bestaan, waar ik veilig mijzelf mag zijn, maar ook weer honderden andere mensen en alles wordt geaccepteerd... Net als toen ik een kind was: samen spelen met goede vrienden.